2007. december 3., hétfő

Csirkecomb kertészné módra [recept]

Hozzávalók:

6-8 csirkecomb, 2 kávéskanál olaj, leveskocka, 4 kis Karalábé, 2 db sárgarépa, 1/2 kg zöldborsó, 1 kis karfiol, só, bors, paprika, petrezselyemzöld.

Elkészítés:

A csirkecombokat sóval, borssal, pirospaprikával meghintjük, és egy kevés olajban mindkét oldalukat átsütjük. Ha átsült, 1 db leveskockából készült 3 dl lével felöntjük, hozzáadjuk a megtisztított zöldséget, a karalábét vékony csíkokra, a sárgarépát karikára vágva, a karfiolt rózsáira bontva, és végül a zöldborsót. Együtt pároljuk, míg meg nem puhul, és a leve el nem fő. Tálaláskor hintsünk rá finomra vágott petrezseiyemzöldjét.

Nincsenek megjegyzések: